Тзв. МОГУЋЕ и НЕМОГУЋЕ линије "Заветина"

среда, 17. јул 2024.

ЛИТИЈУМ

 

 

ЛИТИЈУМ
У нашем језику се крије велика моћ. Те моћи је од нас ријетко ко имало свјестан. Колико смо слијепи код очију и не видимо ништа, даље од носа. Прво да кренем од себе па редом. На срећу има оних којима ријетко шта може да промакне. Једна од таквих особа је и мој РОД. Једноставно волим да је тако зовем. Она ми прва отвори очи на Литијум.
ЛИТИ – УМ!!! Литијум значи лити, проливати просипати УМ. Кад нееко неком проспе ум шта је онда таква особа? Уз Литијум је ту и Јадарит.
ЈАД – А – РИТ! Туга јад пустош. Треба само укључити мало мазак све нам се само казује.
Рио тинто хоће изгледа да проспе ум нашој мајци земљи. Остаће онда пустош мртва земља, затрована вода уништена природа. О вама нећу да причам. Кад се униште плодна поља и затрује вода што им је изгледа главни разлог. На реду смо ми. Кад нестане хране, завлада глад, цијена флаширане воде скочи у небеса...
Треба само укључити мало мазак све нам се само казује. Ако ћутимо, значи слажемо се са овим. Онда и не заслужујемо ништа друго. Праштајте мени не знавеном.
Јадар : ЈАД –АР. Јад сви значење знате нетреба нека посебна мудрост ни филозофија.
АР односно изокренуто од РА. А Ра је старо србски Бог свјетлости, а не египатски као што сми тврде. Супротно од свјетлости је ТАМА. Сад имате право значење Јадар, или Јадарит ЈАД – ТАМА. Односно шта ће да се догоди са ископавањем Литијума и Јадра.
Kopirano sa Viber Grupe Valter

     преузето са ВК